Brainstormsessie Gôols Gestemd

Zo, daar zitten we dan. Week 2 is van start gegaan. Nadat we de eerste week kennis gemaakt hebben met elkaar en met Goirle, begint het echte werk. Eerste punt op de agenda; de naam van dit gezelschap, het gezelschap dat de gemeenteraadsverkiezingen gaat berichten. Bij deze, wij zijn Gôols Gestemd.

 

Wij zitten in het Jan van Besouw, elke maandag en woensdag tussen 10:00 en 17:00.

Zoals elke maandag heeft iedereen altijd even de tijd nodig om op gang te komen, de meeste studenten hebben nog niet het benodigde kopje koffie opgeslokt. Nadat het bruine goud genuttigd is, lijkt iedereen alerter en beginnen we vol goede moed aan deze winterse dag.

Na de ochtendvergadering loopt het redelijk soepel met de groep, wij zijn allemaal erg actief en lanterfanten lijkt niet in ons woordenboek voor te komen. Ons PR-team is druk bezig met gemeenteraadsleden te spreken en afspraken te maken met de LOG en het Goirles Belang. Een ander team is bezig te brainstormen over welke personen en verhalen interessant kunnen zijn voor onze blog en, uiteindelijk, het tijdschrift. Er zullen verschillende, wekelijkse rubrieken, zowel online als op papier, gepost worden.

Ook heeft onze redactie al contact gehad met prominente leden van de Gôolse gemeenschap. Zo hebben we gesproken met Berry van ’t Westeinde, griffier van de gemeente. Ook Gonnie Spermon, medewerker van de LOG, kwam langs. Verder zijn we in gesprek met het Goirles Belang over een eigen rubriek.

Mochten jullie vragen hebben over wat wij doen, heeft u een leuk verhaal over Goirle, of wil u een probleem in de gemeente aan de kaak stellen? Kom dan even langs in het Jan van Besouw (ma en wo) en laat ons het weten!